Get Adobe Flash player

Новини

 

Сьогодні 15 лютого у залі засідань районної ради, під головуванням Олени Харченко – заступника голови Коростенської районної ради, відбулось засідання 15 чергової сесії Коростенської районної ради VIII скликання. В роботі сесії також взяли участь керівник Коростенської окружної прокуратури Андрій Мамкута, начальник Коростенського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області Дмитро Гаращенко, начальник Коростенської районної військової адміністрації Олег Рябой, начальник відділу фінансів Коростенської районної державної адміністрації(РВА) Марія Філоненко та згідно проведеної реєстрації 26 депутатів Коростенської районної ради VIII скликання.

На засідання сесії було винесено і розглянуто 12 питань порядку денного, з яких рішення було прийнято по 10 питанням та 2 було розглянуто і прийнято до відома - протокольно.

Дякуємо усім присутнім депутатам Коростенської районної ради та запрошеним за злагоджену і плідну роботу, вирішення і врегулювання поставлених на порядок денний питань.

 

presidentvrukmuvsuzhmrzt oda

11500 Житомирська область, м. Коростень, вул. Грушевського 60/2

тел.: 5-06-91, факс: 9-63-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.